Koffeinzóna webáruház | Szeged

Kérdése van? Hívjon minket!

Ügyfélszolgálat:+36 (30) 321-0472

Adrenalin alma-dinnye dobozos energiaital - 250ml

Adrenalin alma-dinnye dobozos energiaital - 250ml
Adrenalin alma-dinnye dobozos energiaital - 250ml

Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass kávéink, kakaóink, teáink valamint energia- és vitaminitalaink között!


A koffeinzona.hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készletről szállítunk ki. Ráadásul a termékeket még a mai napon átadjuk a kiszállítást végző futárszolgálatnak így 1-2 napon belül meg is kaphatod.

Out of stock
179 Ft
Unit price: 716 Ft/l
Details

Az Adrenalin márka két évtizede meghatározó szereplője az energiaital piacnak. Úttörő szerepünk volt az energiaitalok és a funkcionális italok megismertetésében és megkedveltetésében a fogyasztókkal. Elsők voltunk a hazai piacon akik 0,5 l XXL kiszerelésbe hoztunk forgalomba energiaitalt valamint elsőként gyártottunk Adrenalin Kid néven koffeinmentes vitamin italt, amely termékek azóta is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Mindig változatos ízesítéssekkel, limitált kiadásokkal, valamint kreatív doboz grafikákkal igyekszünk a fogyasztóink kedvébe járni. 2021-től nagyobb hangsúlyt fektetünk a vitamin ital kategóriára, választékunkat ennek megfelelően bővítettük különböző funkcionális italokkal és vitamin italokkal.

Info
ÁFA
27
Gyűjtőcsomagolás
1 ka = 24 db
Térfogat
250.000 ml
Kategória
Termékeink-Energiaitalok
Márka
Adrenalin
Article No.
5998811759871
Weight
275 g/db
Additional products
Similar products