Koffeinzóna webáruház | Szeged

Kérdése van? Hívjon minket!

Ügyfélszolgálat:+36 (30) 321-0472

Bravos classic szemes kávé 100% robusta - 1000g
Bravos classic szemes kávé 100% robusta - 1000g
3 519 Ft

Bravos classic szemes kávé 100% robusta - 1000g

Bravos classic szemes kávé 100% robusta - 1000g
Bravos classic szemes kávé 100% robusta - 1000g

Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass kávéink, kakaóink, teáink valamint energia- és vitaminitalaink között!


A koffeinzona.hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készletről szállítunk ki. Ráadásul a termékeket még a mai napon átadjuk a kiszállítást végző futárszolgálatnak így 1-2 napon belül meg is kaphatod.

Raktáron
3 519 Ft
Egységár: 3 519 Ft/kg
Részletek

30 éve van jelen a magyar háztartásokban a Bravos kávé. Az elmúlt három évtizedben folyamatosan figyeltük a magyar kávé piacot, a fogyasztói szokások és elvárások változását, és mindezeket a tapasztalatokat összegyűjtve fejlesztjük máig termékeinket. A gyártás során az alapanyagok kiválasztásától a csomagolásig minden folyamatot pontosan ellenőrzünk, így biztosítjuk a kiváló minőséget és a megbízható ár-érték arányt. Küldetésünk, hogy maximális szakmai felkészültségünkkel, fejlett technológiánkkal és folyamatos odafigyeléssel létrehozott Bravos kávéinkat minél több kávéscsészébe eljuttassuk.

 

A Bravos az egyetlen magyar márka a kávépiacon, ahol a termelés teljes folyamata Magyarországon zajlik. A világ különböző tájairól – főként Afrika, Ázsia, Dél- és Közép-Amerika országaiból – származó, 100%-ban ellenőrzött minőségű nyerskávét szentendrei gyárunkban pörköljük és csomagoljuk, hogy Bravos kávéink minél frissebben és gyorsabban eljussanak a hazai háztartásokba. A titok nyitja a különböző kontinensek válogatott kávészemei, a pörkölés és az elkészítés harmonikus összjátéka. A klasszikus, az intenzív (sötét) és a lágy (világos) pörkölés adja a három jól elkülöníthető ízvilágát a megújult Bravos Classic, Clsassic Espresso és Classic Mild termékeiknek.

 

A magyar háztartásokban jól ismert, népszerű Bravos Classic a család legidősebb tagjaként a klasszikus ízek kedvelőit szólítja meg.

 

Bravos Classic termékcsalád, megbízható minősége és versenyképes ára folytán méltán a legnépszerűbb szereplője a hazai háztartásoknak. Klasszikus pörkölésnek köszönhetően magas a koffeintartalma, ezért eszpresszóként és hosszú kávéként is ideális a fogyasztása.

 

Tulajdonságok:

 

  • Intenzitás: o o o o
  • Koffein: o o o
  • Pörkölési szín: o o o o
Adatok
ÁFA
27
Gyűjtőcsomagolás
1ka = 12db
Súly
1046 g/db
Kategória
Termékeink-Kávék-Szemes kávék
Márka
Bravos
Argep.hu Szállítási Költség
990
Argep.hu Szállítási Idő
3
Cikkszám
1000563
Tömeg
1,046 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek