Figyelem! A hőségre való tekintettel az olvadékony termékek rendelését csak saját felelősségre javasoljuk!

Koffeinzóna webáruház | Szeged

Kérdése van? Hívjon minket!

Ügyfélszolgálat:+36 (30) 321-0472

Miért érdemes nálunk vásárolnod?

 

Egyszerű vásárlás

Egyszerű vásárlás

Webáruházunkban egyszerű vásárlási lehetőséget biztosítunk, nem szükséges regisztrálnod sem. Regisztráció nélkül is teljes vásárlási élményt nyújtunk.

Egyszerűség

Profi ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdés merül fel a termékeinkkel vagy a rendelési folyamattal kapcsolatban, hívj minket. Nem hagyunk hibásan választani, kollégáink segítenek!

Profi ügyfélszolgálat

Diszkontárak

Kínálatunkban márkás termékek is elérhetők. Ezen termékeinket is diszkont áron kínáljuk az érdeklődőknek. Győződj meg róla Te is!

Diszkontárak

Raktárkészlet

Termékeinket saját raktárkészletünkről forgalmazzuk. Így nem kell várni, a termékeket azonnal át tudjuk adni a futárszolgálatnak.

Egyszerűség

Bankkártyás fizetés

Több féle fizetési módot biztosítunk. Már bankkártyával is fizethetsz otthonról, kényelmesen. Így nem kell a készpénzzel bajlódni a futár érkezésekor.

Egyszerűség

Villámgyors kiszállítás

Lehető leggyorsabb kézbesítés! A munkanapokon reggel 8.00-ig leadott és kifizetett megrendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak.

 

Tájékoztatjuk, hogy ha keresést indít a www.koffeinzona.hu webáruházban, akkor a találatok sorrendje az Ön választása alapján alakul ki. A következő lehetséges termék sorrendek közül választhat: Termék népszerűsége (legtöbbször megtekintett termék), termék neve, termék ára, termék megjelenésének ideje a webáruházban. A termék népszerűségén kívül minden sorrend lehet csökkenő és növekvő is. A webáruházunkban kezdeményezett keresések találatai fizetett hirdetést nem tartalmaznak, nincs olyan termék, amely a keresési eredmények rangsorában e miatt előbbre került volna!