Figyelem! A hőségre való tekintettel az olvadékony termékek rendelését csak saját felelősségre javasoljuk!

Koffeinzóna webáruház | Szeged

Kérdése van? Hívjon minket!

Ügyfélszolgálat:+36 (30) 321-0472

Pedro gumicukor tutti-frutti - 80g
Pedro gumicukor tutti-frutti - 80g
304 Ft

Pedro gumicukor tutti-frutti - 80g

Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass kávéink, kakaóink, teáink valamint energia- és vitaminitalaink között!


A koffeinzona.hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készletről szállítunk ki. Ráadásul a termékeket még a mai napon átadjuk a kiszállítást végző futárszolgálatnak így 1-2 napon belül meg is kaphatod.

Raktáron
304 Ft
Egységár: 3 800 Ft/kg
Részletek

Bár sokak számára nem cseng ismerősen a CandyPlus név, valójában a világszerte nagy népszerűségnek örvendő cseh édesség gyárat fémjelzi melynek egyik fő termékcsaládja a Pedro gumicukor. A candyplus cég nem is olyan régen 2000. augusztusában alakult, ámbár az első üzemük igen tekintélyes, évszázados múlttal rendelkezik.

 

A híres PEZ cukor hajdani gyárépületét (Csehország - Liberec) kaparintották meg miután azt a háborúk utáni államosítás és újra privatizálás mostoha folyamata sajnálatos módon a tönk szélére juttatta. Kezdetben a gyár adottságaiból, felszereltségéből adódóan kemény, édesgyökér cukrokat gyárottak.

 

Két évnyi sikeres termelés után zseltintermékekkel és más kemény cukrokkal bővítették a cég portólióját egy új telephelyen Magyarországon (Gyál 2002). Újabb két év után ismét telephely váltásra kényszerült a cég. Mivel a 2004-es magyar jogszabályozások és adórendszer erős gátat szabott a fejlődésnek, így visszaköltöztek Csehországba egy nagyobb telephelyre Rohatec városába.

 

2010-ra a cégnek már van elég tőkéje, hogy felvásárolja a konkurens brandeket, mint például a Juicee Gummee-t, a That Fruitee-t és a Parklane márkaneveket és belekezdenek a gumicukorgyártásba. 2012 elkezdenek új technológiákat bevezetni, új öntőgépeket szereznek be és elkészülnek az első gyümölcsöspálcikák.

A receptek folyamatos tökéletesítése mellett 2015-ben a JuiceeGummee termékeinek újragondolásából létrejön a Pedro termékcsalád amit eleinte csak Szlovákiában és Csehországban forgalmaznak.

Adatok
ÁFA
27
Gyűjtőcsomagolás
1ka = 20db
Súly
82 g/db
Kategória
Termékeink-Kávé kiegészítők-Cukorkák
Márka
Pedro
Tömeg
82 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek