Koffeinzóna webáruház | Szeged

Kérdése van? Hívjon minket!

Ügyfélszolgálat:+36 (30) 321-0472

Cafe Frei torinói őrölt kávé 200g
Cafe Frei torinói őrölt kávé 200g
1 199 Ft 
1 059 Ft
12

Cafe Frei torinói őrölt kávé 200g

Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass kávéink, kakaóink, teáink valamint energia- és vitaminitalaink között!


A koffeinzona.hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készletről szállítunk ki. Ráadásul a termékeket még a mai napon átadjuk a kiszállítást végző futárszolgálatnak így 1-2 napon belül meg is kaphatod.

In stock
1 199 Ft 
1 059 Ft
Unit price: 5 295 Ft/kg
Begin: 30/04/2024   End: 15/05/2024
Discount 12
Saving 140 Ft
Details
Megnevezés: Cafe Frei torinói csoko-nut őrölt kávé 200 g

 

Összetevők: Pörkölt, őrölt kávé 83%, Maltodextrin, Aroma (mogyoró, csokoládé)

 

  • Allergének: Az allergének az összetevők között nagybetűvel szerepelnek!
  • Egyéb allergén információk:
  • Adalék anyagok:
  • Jellemzők: Mogyorós csoki ízű_x000D_ Őrölt desszert kávé_x000D_ Torinó ízei ihlették_x000D_ Lelkiismeretes kereskedelem_x000D_ MB - Magyar Brands 2021_x000D_ Kávéházi recept otthonra
  • Felhasználás: Hogyan készítsünk belőle desszertkávét? A Cafe Frei egyedülálló pörkölési, őrlési és ízesítésű újításának köszönhetően az illatos, ízesített őrölt kávéból bármilyen otthoni kávés eszközzel készíthető különleges, mogyorós ízű desszertkávé. Eszpresszógéppel éppúgy, mint újratölthető kapszulában vagy akár „kotyogóssal”, esetleg filter-módszerrel. Először készítsük el a kávét, majd adjunk hozzá tetszés szerint hideg vagy meleg tejet (bár iható hosszú feketekávéként is). Cukor vagy méz mindenképp kell bele, mert a mogyoró és a csokoládé intenzív ízét az édesítés varázsolja elő a csészénkben! Elkészítéshez alkalmas eszközök: kotyogó eszpresszógép french press kávéfőző filteres kávéfőző újratölthető kapszula hagyományos kávéfőző

 

Átlagos tápérték 100 g termékben:

 

  • Energia: 1426 kJ (340 kcal)
  • Zsír: 2,7 g ebből telített: 1,1 g
  • Szénhidrát: 52 g ebből cukrok: 2,3 g
  • Rost (g): 24 g
  • Fehérje: 14 g
  • Nátrium: 0 g
  • Só: 0,02 g

 

Tárolás: Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson. Tárolási információ: Tartsa mindig lezárva, fénytől védve, lehetőség szerint hűvös helyen, de sosem a hűtőben!

 

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalon találhatóak. A Multi Land Max Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékinformációk minden igényt kielégítően pontosak legyenek, azonban az élelmiszer termékekkel kapcsolatos információk folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők is. Ha bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Multi Land Max Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.
Info
ÁFA
27
Gyűjtőcsomagolás
1ka = 12db
Súly
230 g/db
Kategória
Termékeink-Kávék-Őrölt kávék
Márka
Cafe Frei
Weight
230 g/db
Additional products
Similar products